Zalen

Een vergadering, feest of congres buiten de deur? Dan wilt u een locatie waar alles voor elkaar is. Waar service, ervaring en aandacht vanzelfsprekend zijn. Met alle faciliteiten binnen handbereik. Voorzien van een keuken waar iedereen blij van wordt. Bij Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel bent u aan het juiste adres. Hier geven we in een handomdraai de perfecte invulling aan uw bijeenkomst.

Nieuwe Look & Feel Eerste Verdieping

In maart is de eerste verdieping van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel verbouwd. Het ontvangstgebied is omgetoverd tot een koffie corner en lounge en de zalen hebben een nieuwe look & feel gekregen. Benieuwd naar de vernieuwingen? U bent van harte welkom om de vernieuwde bovenverdieping zelf te komen bekijken! Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via welkom@bestwesternrotterdam.nl of 010 – 462 55 66.

Ruimte voor uw vergadering of bijeenkomst

Groot of klein. Bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel kunt u een zaal huren voor bijeenkomsten, congressen en zelfs feesten of partijen van 2 tot 1000 gasten. Alle zalen bevinden zich op de eerste verdieping van het hotel. Stuk voor stuk strak ingericht, met daglicht en comfortabel meubilair. Compleet met wifi en meetingkit. De grootte is flexibel aan te passen; de schuifwanden in de zalen creëren de perfecte ruimte voor uw vergadering.

Vergaderen in een boardroom

Naast de negen flexibele vergaderruimtes, zijn er ook nog vier vergaderkamers waar u terecht kunt met maximaal vier personen. Ideaal voor een kleine bespreking of voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek. Bent u slecht ter been? Geen probleem. Alle zalen zijn te bereiken via de lift. Alle denkbare zaalopstellingen zijn mogelijk. U zegt het maar. Wij regelen het. Bekijk de verschillende afmetingen en mogelijke opstellingen per zaal in het zaaloverzicht hieronder. Geïnteresseerd? Vraag naar de mogelijkheden via welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel naar onze medewerkers via het nummer 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via het contactformulier. Offerte aanvragen? Dat kan via het offerteformulier. Boek uw vergaderruimte op Onemeeting.com Bekijk hier de plattegrond van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Foto’s: Mirjam Lems Fotografie

Zaaloverzicht.