Zalen

Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft 9 modern ingerichte zalen die voor elk soort evenement of bijeenkomst gebruikt worden. De zalen zijn allemaal op de 1ste verdieping en bereikbaar met zowel de lift en de trap. Laat u verrassen in Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel!

Elke zaal is volledig modern ingericht met audiovisuele middelen. onze apparaten zijn te gebruiken met alle soorten laptops en dergelijke. Wij hebben allerlei soorten aansluitingen en opladers aanwezig voor uw gemak. Geen zorgen over een vergeten oplader, bij ons heeft u nooit last van een dode batterij!

In Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel zijn er 4 vergaderkamers voor maximaal 4 personen. Deze kamers zijn ideaal voor belangrijke meetings of functioneringsgesprekken. U betaald voor de ruimte die u nodig heeft. Ook deze kamers zijn volledig gemoderniseerd en beschikt over de audiovisuele middelen. Daglicht is erg belangrijk voor intensieve bezigheden. Constant hard nadenken met een zoemende TL-buis is niet erg productief of gezond. Daarom heeft elke zaal in Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel voldoende daglicht voor een gezonde meeting.

De grootte van de zalen variëren van 50m2 tot 300m2. De zalen zijn daarin erg divers en deze zijn vrij om zelf in te richten. Wij hebben voor elke vergaderopstelling de mogelijkheden klaarstaan. Wilt u toch een grotere ruimte? Dat kan! Wij maken gebruik van mobiele wanden, waardoor wij dezeaan elkaar kunnen koppelen en zo een grotere zaal kunnen maken. Ook lekker comfortabel: de Regardz vergaderstoel! Speciaal ontworpen door Regardz voor een comfortabele bijeenkomst en vergadering. Een mooi ontwerp dat qua comfort niks te wensen overlaat. Deze stoel is ook in verschillende kleuren beschikbaar, waardoor u de vergadering of meeting in bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf kunt laten plaatsvinden. Voor een meerdaags congres bent u ook bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons moeiteloos een of meerdere zalen reserveren samen met meerdere hotelkamers. Wij hebben arrangementen opgesteld voor meerdaagse congressen en bijeenkomsten. Wilt u aangrenzende kamers voor uw deelnemers? Ook dat kan simpel geregeld worden. Niks is te moeilijk voor u.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, info@bestwestern.nl of via de contactpagina.

Offerte aanvragen?
U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.