Werken & Overleggen

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede vergaderlocatie aan moet voldoen. U en uw gasten staan centraal. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel biedt ondernemend Rotterdam en elke zakelijke reiziger alle mogelijkheden om te (flex)werken, overleggen of elkaar te ontmoeten.

Lekker flexibel

Flexwerken? U bent van harte welkom in ons restaurant en in onze nieuwe coffee corner. Loop binnen, log in op het wifi network en u kunt aan de slag. Onder het genot van een goede kop koffie of een lekkere lunch kunt u ongestoord uw werk doen. Het restaurant biedt ook een snel ontbijt of snelle lunch, handig als u beperkt de tijd heeft, maar toch lekker wilt eten. In onze nieuwe treincoupés in het restaurant en de lobby kunt u heerlijk lunchen.

Ruimte voor u

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is de perfecte plek om te werken. Zaal nodig om ongestoord te kunnen overleggen? We geven u graag de ruimte in een van onze vergaderzalen. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden via welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel naar onze medewerkers via het nummer 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via het contactformulier. Boek uw vergaderruimte op Onemeeting.com