Vergaderlocatie Rotterdam

Rotterdam is de havenstad van Nederland. een internationale stad met veel mogelijkheden. Een bruisende jonge stad vol met kunst en geschiedenis. Genoeg mogelijkheden en activiteiten waar u van kunt genieten tijdens een weekendje weg of een meerdaagse bijeenkomst. Een heerlijke wandeling door Rotterdam voor inspiratie doet altijd deugt. Of liever door een groene omgeving voor rust en ontspanning? Het kan allemaal.

Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel is zeer goed bereikbaar voor elk soort vervoer. Er zijn bijna 200 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Het hotel ligt vlakbij autosnelwegen A13 en A20. Er is een gratis fietsenstalling aanwezig en u heeft bij ons ook de mogelijkheid om fietsen te huren. Op werkdagen is er ook een gratis shuttlebus van het hotel naar het vliegveld. Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel is een prachtige vergaderlocatie en hotel tegenover Rotterdam The Hague Airport. Grenzend aan een natuurgebied vindt u hier alle rust. Lekker ontspannen picknicken of een wandeling maken is ideaal tijdens een vergadering. In dit hotel bent u van alle gemakken voorzien.

Omdat Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel zo’n unieke locatie heeft, is het een ideale locatie voor evenementen en feesten. Hier kunnen wij evenementen houden tot 1000 personen. Daarnaast hebben wij nog speciale arrangementen voor intieme en gezellige activiteiten. Het Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel dient ook als unieke vergaderlocatie. Er zijn een 9-tal kamers aanwezig variërend in grote van 50m2 tot 300m2. Elke zaal is volledig ingericht met alle benodigde audiovisuele middelen. het hotel is ook zeer geschikt voor meerdaagse congressen. De hotelkamers in Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel zijn in drie categorieën ingedeeld. Comfort Double, Deluxe Twin en een Bruidssuite. Sinds de renovatie in 2010 zijn alle kamers 4-sterren waardig en hebben allemaal standaardspecificaties zoals een bureau, comfortabel zitje, flatscreenTV, gratis wifi, koffie en thee faciliteiten, airco en kluisje. Daarnaast hebben de Deluxe Twin kamers en de bruidsuite nog extra faciliteiten om uw overnachting onvergetelijk te maken. Vergaderlocatie, evenementenlocatie en hotel: Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft alle faciliteiten en mogelijkheden die u nodig heeft.

Wilt u het hotel eens met eigen ogen zien? Maak een afspraak met een van onze locatiespecialisten voor een uitgebreide rondleiding! Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, info@bestwestern.nl of via de contactpagina.

Offerte aanvragen?
U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.

Bekijk hier onze vergaderarrangementen