Vergaderfaciliteiten

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel biedt een ruime waaier aan faciliteiten voor een ontspannen verblijf. We zetten ze voor u op een rijtje. Voor bijzondere wensen kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen.

Parkeren

Er zijn bijna 200 parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. De tarieven hiervoor zijn: eerste 3 uur gratis, daarna € 1,00 per uur, € 5,00 voor een dagkaart en € 12,50 voor 24-uur parkeren. Het parkeren is gratis wanneer u bij het hotel overnacht. Daarnaast heeft het hotel een oplaadpunt voor elektrische auto’s.

Wifi

In het gehele hotel is gratis draadloos internet beschikbaar.

Snelweg

Het hotel ligt dichtbij alle verbindingswegen waaronder de A13 en A20. Op de A13 neemt u de afslag Rotterdam The Hague Airport. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel ligt aan uw linkerhand. Vanaf de A20 volgt u Rotterdam, bij knooppunt Kleinpolderplein vervolgt u uw weg over de A13 richting Den Haag. Vervolgens neemt u afslag Rotterdam The Hague Airport en ziet u Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel aan uw linkerhand.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 99 hotelkamers die in 2010 allemaal gerenoveerd zijn. De kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed en zijn geschikt voor een- of tweepersoonsgebruik. Op aanvraag kunnen we voor een derde persoon een extra bed plaatsen.

Vliegveld

Rotterdam The Hague Airport bevindt zich aan de overkant van de straat op loopafstand. Rotterdam The Hague Airport is ideaal voor gezinnen die reizen met kinderen en de zakelijke reiziger.

  • Alle (Europese) bestemmingen liggen op slechts enkele uren vliegen (dus geen lange vluchten).
  • Rotterdam The Hague Airport biedt de mogelijkheid om kort voor vertrek in te checken.
  • Geen vertrekken/aankomsten in de nacht; eerste vlucht vertrekt om 07:00 uur. Laatste vlucht komt aan om 23:00 uur.
  • Dichtbij parkeren, korte loopafstanden.
  • Overzichtelijke terminal (niet groot) waardoor men kinderen niet uit het oog kan verliezen.
  • Kindvriendelijk.
  • Na aankomst verlaat u binnen een paar passen de aankomsthal en zit u zo in de auto naar huis.
  • Uitstekende faciliteiten voor kinderen: babyroom, diverse verschoningsruimten, speeltoestellen, kleurplaten bij check-in, kinderassortiment in de Rotterdam Airport Shop en AKO.

Beurs

Evenement of groot feest tot 1000 personen? U bent van harte welkom bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. We geven u graag de ruimte in onze zalenverdieping en in ons restaurant met lobby. Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een offerte op maat voor uw evenement of feest in Rotterdam.

Bos

Rondom het hotel kunt u heerlijk wandelen aan de Overschiese plas. Het hotel ligt in een schitterend fietsgebied. U kunt gemakkelijk naar het centrum van Rotterdam fietsen, maar ook naar Delft, Bergschenhoek en Bleiswijk. Richting Bleiswijk vindt u een bosrijke omgeving en de Rottemeren.

Mindervaliden

Het hotel is toegankelijk voor mindervalide gasten en beschikt over 1 aangepaste kamer op de begane grond. De inrichting van deze kamer is ruimer opgesteld dan andere kamers zodat u met uw rolstoel gemakkelijker naar binnen kunt. Ook de badkamer is aangepast.

Hulphonden

Huisdieren zijn niet toegestaan maar voor hulphonden maken wij uiteraard een uitzondering.

Bus

Bus 33 rijdt tussen Centraal Station en Rotterdam Airport. De bus rijdt zeer regelmatig en stopt voor de deur van het hotel. Vanaf Centraal station bent u in 20 minuten bij het hotel. 2 haltes voor het eindpunt moet u bij halte Vliegveldweg uitstappen.

Metro

U kunt bus 33 naar Centraal Station nemen en vanaf daar de metro. Of u stapt uit bij Blijdorp Metro en stapt daar op metro lijn E richting Slinge of Den Haag Centraal. Op Centraal Station Rotterdam kunt u metrolijn D nemen richting De Akkers of Slinge. Als u met metro E of D naar de halte Beurs gaat, kunt u daar overstappen op de metrolijnen A, B en C deze rijden tussen Schiedam en Nesselande. Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, via mail of via de contactpagina. Offerte aanvragen? U vraagt een offerte aan via het offerteformulier. Bekijk hier onze vergaderarrangementen Boek uw vergaderarrangement op Onemeeting.com