Notuleerservice

Notuleerservice

Notuleerservice

Bent u op zoek naar een geschikte locatie of ruimte voor uw bijeenkomst? Vanaf nu kunt u bij ons gebruik maken van een professionele, schriftelijke vastlegging tijdens uw bijeenkomst.

Regardz is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Notuleerservice Nederland om effectief en efficiënt vergaderen te optimaliseren. Een goed verslag verhoogt de waarde van uw vergadering en draagt bij aan een efficiënte werkwijze.

Notuleerservice Nederland staat bekend om het aanbieden van een hoogwaardige service en het werkt samen met notulisten in alle delen van het land. Op deze manier is er altijd een deskundige, onafhankelijke notulist voor u beschikbaar.

Sinds kort is het bij ons ook mogelijk uw bijeenkomst digitaal vast te laten leggen, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.

Bereken direct uw voordeel

Het uitbesteden van verslaglegging tijdens uw bijeenkomst bespaart kosten. Vul de calculator hieronder in en bereken direct hoeveel kosten u kunt besparen.

Meer informatie? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via  010 – 462 55 66, welkom@bestwesternrotterdam.nl of via het contactformulier.

Offerte aanvragen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via ons offerteformulier.