Trouwen

Trouwen in Rotterdam

Elkaar het jawoord geven… dat is een bijzonder moment. Een moment dat vervuld is van geluk, liefde, samenzijn met familie en vrienden en samen de toekomst ingaan. Zo’n belangrijk moment verdient een passende sfeer en een omgeving waarin de liefde zich thuisvoelt. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is zo’n locatie. Het is een trendy hotel, gelegen vlak naast Rotterdam The Hague Airport. Een inspirerende plek, die in alle facetten een sfeer van geluk, liefde, samen zijn en toekomstgerichtheid uitstraalt, uiteraard smaakvol voorzien van alle moderne gemakken.

Niet voor niets is Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een van de officiële trouwlocaties in Rotterdam. Een perfecte plaats om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen! Zeggen jullie ook ‘ja, ik wil’ in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel? Ieder echtpaar heeft zijn eigen wensen, daarom nodigen wij u graag uit om samen met ons een mooi programma voor uw bruiloft op te stellen. Wij denken graag met u mee!

De omgeving waarin Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is gelegen biedt u het beste decor voor een oogverblindende trouwrapportage. Het is natuurlijk wel zo prettig om na uw trouwceremonie op één plek te blijven, daarom kunt u uw diner en feestavond ook bij ons vieren! Bovendien krijgt u van ons uw eerste huwelijkscadeau. Na de belangrijkste dag uit uw leven overnacht u gratis in onze luxe bruidssuite, waar u de volgende dag wordt gewekt met een heerlijk ontbijt op bed. Wij zorgen dat uw bruiloft onvergetelijk wordt!

Voor meer informatie over het mooiste moment uit uw leven bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel kunt u hier de trouwbrochure downloaden.

Afspraak maken? Bel 010 – 462 55 66 of stuur een mail naar welkom@bestwesternrotterdam.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via de contactpagina.