Terugblik 2019

de Green RoomTerugblik 2019

In het afgelopen jaar is er in het Rotterdam Airport Hotel veel gebeurd en veranderd. Het hotel werd groener, zowel in het interieur als in duurzaam opzicht. De Green Room werd geopend en alle kamers kregen nieuwe matrassen. Benieuwd wat er nog meer veranderd is? Bekijk deze video:

In het Rotterdam Airport Hotel werd er volop verduurzaamd, met onder andere LED verlichting, waterbesparingsfilters en een luchtzuiveringssysteem. De kamers kregen nieuwe matrassen en het restaurant kreeg een tweede terras er bij! De Green Room werd geopend en de vergaderruimtes werden voorzien van een water bar. Al met al wordt er veel in voordeel van het milieu bezuinigd, maar waar uiteraard nooit op wordt bezuinigd is de grenzeloze gastvrijheid van Team Airport. Bekijk de video voor een visuele impressie van 2019

Bedankt

Team Airport wil via deze weg iedere gast, klant, leverancier en andere relaties bedanken voor het afgelopen jaar. Duurzame relaties zijn de kern van onze duurzame missie. Daarom staan wij ook in het nieuwe jaar weer met open armen voor u klaar. Wij nemen u dan graag mee in onze duurzame ontwikkelingen en plannen. Ook kunt u op de hoogte blijven door onze social media kanalen, zoals FacebookInstagram en LinkedIn, te volgen. Ontvang het hele jaar unieke aanbiedingen in uw inbox door deze nieuwsbrief te blijven ontvangen.