Schouten en Nelissen

Welkom, deelnemer van Schouten en Nelissen!

Team Airport kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen! Wanneer u vragen heeft op de dag van uw training, denken wij graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wij wensen u een prettige training toe! Op deze pagina vindt u informatie over overnachten en parkeren. Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u ons altijd bereiken via telefoonnummer 010 – 462 55 66.

Directie Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel


Overnachten met korting

Omdat u deelnemer van Schouten & Nelissen trainingen bent mogen wij u een korting van 10% aanbieden! Boek via onderstaande knop uw overnachting. De kortingscode is al voor u ingevuld! Team Airport wenst u een comfortabel verblijf.

Boek uw kamer met korting

Parkeren

Wanneer u met de auto naar ons toe komt kunt u uw navigatie instellen op Vliegveldweg 59-61, Rotterdam. U kunt inrijden door voor de slagboom de knop in te drukken. Voor vertrek kunt u bij de receptie een kaartje krijgen om uit te rijden.

Wi-Fi

U kunt in het gehele hotel gebruik maken van gratis Wi-Fi. Verbind uw telefoon met het netwerk ‘BW Rotterdam Airport Hotel’ en log in met gebruikersnaam ‘gast’ en wachtwoord ‘free-wifi’.