Ronald McDonald Kinderfonds

Samenwerking tussen Regardz en het Ronald McDonald Kinderfonds

Sinds 27 januari 2013 is Regardz een samenwerking van een periode van tenminste twee jaar aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al ruim dertig jaar voor dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. Ze ontvangen hiervoor geen overheidssubsidie, dus ze zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties.

samenwerking ronald mc donald “De reden dat wij dit juist met het Ronald McDonald Kinderfonds zijn aangegaan, is omdat de grondbeginselen van beide bedrijven nauw bij elkaar liggen”

Pieter Aalbers, algemeen directeur Regardz.

Regardz zal zich inspannen om het doel van € 50.000 per jaar in te zamelen te realiseren. Deze bijdrage gebruikt het Kinderfonds om overnachtingen voor ouders met zieke kinderen mogelijk te maken. Samen met medewerkers, klanten en gasten worden er activiteiten georganiseerd zodat Regardz deze gezinnen gezamenlijk kan steunen. Hier wordt door elke locatie op verschillende manieren invulling aan gegeven.

Business breakfastclub

Elke laatste donderdag van de maand zullen medewerkers van Airport Hotel Rotterdam deelnemen aan de Business Breakfastclub. Het ontbijt is een middel om ondernemers in de regio Rotterdam elkaar te verbinden. Door het opbouwen van de Know-, Like- en Trustfactor wordt er gestimuleerd business met, tussen en voor elkaar te genereren. Doel Het financieel ondersteunen van het Ronald McDonald Huis dat aan het Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam is verbonden. Dit wordt door elk lid gedaan door een directe en concrete bijdrage te leveren, waarmee zij het Ronald McDonald Sophia Huis in Rotterdam steunen en tevens gelijk een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.