Terras

Het mooiste terras van Rotterdam…

…vindt u bij het Rotterdam Airport Hotel! Begin uw dag goed op ons terras met ochtendzon en geniet van verse koffie met liefde gezet. Ga lekker achterover zitten en geniet van de omgeving. Voor uw lunch, borrel of diner neemt u plaats op ons terras aan het water. Geniet van onze drankjes en gerechten in het middag- en avondzonnetje met uitzicht op ons trots: Groen Overschie. Ook in minder warme periodes zijn er voldoende beschutte en sfeervolle plekjes te vinden. Van het vroege voorjaar tot ver in het najaar.

Eten met uitzicht

Ons terras is erg populair in de omgeving. Het kleurrijke tafereel ligt aan het water in een schitterend groene omgeving. Met comfortabele stoelen en een fantastisch uitzicht over onze Overschiese Plassen is het heerlijk genieten van alle gerechten van onze chef-kok en zijn team. Bekijk de menukaart.

Mooiste terras van Rotterdam

Er wordt gefluisterd dat Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel het mooiste terras van Rotterdam heeft … en wij kunnen u verklappen: dat is ook zo! Op ons uitnodigende terras kunt u lekker borrelen en dineren met fantastisch uitzicht. Bij mooi zomerweer kunt u ook heerlijk genieten van een prima barbecue. Neem een kijkje op ons terras: