Terras

Het mooiste terras van Rotterdam…

…vindt u bij het Rotterdam Airport Hotel! Begin uw dag goed en geniet van onze heerlijke koffie, gemaakt van versgemalen bonen. Ga lekker achterover zitten en geniet van het prachtige uitzicht. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van uw koffie, lunch of diner op het zonnige terras van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Maar ook in minder warme periodes zijn er voldoende beschutte en sfeervolle plekjes te vinden. Van het vroege voorjaar tot ver in het najaar.

Eten met uitzicht

Buiten eten op het terras van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is populair. Het prachtige terras ligt aan het water in een schitterend groene omgeving. Met ruime comfortabele stoelen en een fantastisch uitzicht over het water is het heerlijk genieten van alle gerechten van onze chef-kok en zijn team. Bekijk de menukaart.

Mooiste terras van Rotterdam

Er wordt gefluisterd dat Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel het mooiste terras van Rotterdam heeft … en wij kunnen u verklappen: dat is ook zo! Op ons uitnodigende terras kunt u lekker borrelen en dineren met fantastisch uitzicht. Bij mooi zomerweer kunt u ook heerlijk genieten van een prima barbecue. Neem een kijkje op ons terras: