Restaurantarrangementen

Om lekker te eten in Rotterdam hoeft u de stad niet meer in. Van diner of lunch tot catering van grote partijen, bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel bent u aan het juiste adres. Smaken verschillen. Dat weten wij als geen ander. Onze keukenbrigade denkt graag met u mee. De combinatie van kwaliteit en persoonlijke service staat garant voor een geslaagd en smakelijk resultaat. Speciale wensen? Onze chef-kok gaat de culinaire uitdaging graag aan. Vraag naar de mogelijkheden via welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel naar onze medewerkers via het nummer 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via het contactformulier. Offerte aanvragen? Dat kan via het offerteformulier.

Bekijk hier onze speciale restaurantarrangementen

 


crocus-3174971_960_720Maand menu

Proef het voorjaar nu in het Rotterdam Airport Hotel!

Bekijk het maand menu

Wildseizoen Rotterdam

WILD MENU

De winter is in aantocht… Proef het wildseizoen en laat uw zintuigen geprikkeld worden!

Bekijk het wildmenu 

quick breakfast

Quick Breakfast

Vroege vlucht, maar niet zo’n ochtendmens? De Quick Breakfast is dan voor u: een lekker ontbijtje die voor u klaar wanneer u dat wilt.

Lees meer

Catering

Catering

Van inflight catering tot kleinschalige evenementen op locatie. Onze keukenbrigade heeft jarenlange ervaring in de luxe catering voor in de lucht of op locatie.

Lees meer

Walking dinner

Walking Dinner

De naam zegt het al: First walk, then eat! Leuk met groepen, recepties of personeelsfeesten. Zo blijft uw gezelschap in beweging, net zoals de gezelligheid.

Lees meer

Buffet

Buffetten

Van een traditioneel “Chinees buffet“, tot “De Rotterdamse havenhap” of toch liever “Culinair Italië“. Ideaal voor grote groepen en voor ieder wat wils!

Lees meer

High tea

High Tea

Een High Tea zoals het hoort; met warme scones, huisgemaakte taarten en zoetigheden, versgebakken koeken en slagroom bonbons. En natuurlijk met thee… héél veel thee! Koffie mag ook…

Lees meer