Restaurant Rotterdam

Wilt u lekker dineren in Rotterdam, overnachten met een lekker ontbijtje of gewoon onderweg een kopje koffie drinken? Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel heeft een lobby, brasserie en restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een lekker kopje koffie.

Ons restaurant werkt met mooie seizoengerechten. U geniet elke seizoen weer van vernieuwende gerechten uit de inspiratie van onze chef-kok. Er kan bij ons veel geregeld worden. Wilt u een 3-, 5-, of meerdere gangenmenu zelf samenstellen of in overleg met de chef-kok in het restaurant? Dat kan! Wij helpen graag om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Wilt u met een groot gezelschap komen eten? wij hebben meerdere zalen in het hotel waar u in een eigen ruimte kunt lunchen of dineren met een groot gezelschap. Of gewoon in het restaurant! Graag overleggen wij met u wat voor gerechten u wilt tijdens het diner en wat u daar graag bij drinkt.

Wilt u graag een ontvangst regelen voor een vergadering of bijeenkomst, of juist een afsluitende borrel van een geslaagde bijeenkomst? Dan kunt u heerlijk terecht in de lobby of in de brasserie. Wij zorgen ervoor dat er voldoende koffie en thee met lekkernijen staat of, in het geval van een borrel, een glaasje bubbels of fris met een lekker bittergarnituur. Wij zorgen voor muziek en een lekker sfeertje zodat u zelf nergens zorgen over hoeft te maken. Wij helpen u graag. Wilt u lekker romantisch dineren samen met uw partner? Dat kan geregeld worden! Wij regelen dat er voor u een afgezonderde tafel in het restaurant krijgt die romantisch is opgedekt. We verwelkomen u met een glaasje bubbels en serveren u de lekkerste gerechten, met een heerlijk zoet dessert als finale. De perfecte avond en een mooie verrassing!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, info@bestwestern.nl of via de contactpagina.

Bekijk hier onze restaurantarrangementen of reserveer direct een tafel.