Dineren Rotterdam

Dineren in Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel is een beleving op zich. U kunt op verschillende manieren, op verschillende plaatsen genieten van heerlijke seizoensproducten. Gemaakt door een gepassioneerde chef en zijn brigade die alles uit een ingrediënt willen halen. Een beleving om voor terug te komen. Het is mogelijk om een diner te combineren met bijvoorbeeld een overnachting, vergadering of bijeenkomst.

Wilt u een feestelijk diner organiseren? In overleg is alles mogelijk! grote of kleine diners, wij verwelkomen u graag. Een romantisch diner voor twee? Wij regelen een opgedekt tafeltje in romantische sfeer zodat uw avond perfect loopt. U hoeft nergens aan te denken, wij regelen het voor u. Wilt u graag een glaasje bubbels bij aanvang van het diner? Wij staan voor u klaar. Wij hebben voor diners of andere maaltijden verschillende arrangementen en leuke concepten. Organiseer een heerlijke familiebrunch of familiediner! Of wat dacht u van een lekkere high tea of high wine?

Iets speciaals om te vieren of gewoon om er even tussenuit te zijn met gezellige mensen. Wij kunnen diners aanpassen om de omgeving of evenement. Wat dacht u van een diner voorafgaand aan een voetbalwedstrijd van Feyenoord? In de zomer kunt u heerlijk in het natuur eten. Een heerlijke picknick, kijkend naar de opstijgende vliegtuigen? Klinkt hemels. Daarnaast kunt u ook fietsen huren en een voedselpakket meenemen voor onderweg. Het is allemaal mogelijk in overleg.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de vergader en hospitality branche ben u verzekerd van een geslaagde avond. Onze medewerkers zijn gefocust op gastvrijheid en het geven van beleving aan uw avond. Zij zorgen ervoor dat uw diner geslaagd is. Daar kunt u van op aan. Er is van alles te verzinnen rondom een diner. heeft u een idee waarvan u zelf denkt dat het misschien niet mogelijk is? Wij horen het graag en hopelijk kunnen wij het onmogelijke mogelijk maken voor u! er is geen stap te ver voor ons om u gelukkig te maken.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, info@bestwestern.nl of via de contactpagina.

Offerte aanvragen?
U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.

Bekijk hier onze restaurantarrangementen of reserveer direct een tafel.