Catering

Eten Rotterdam 2“Cooking with love provides food for the soul”

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel heeft een eigen keukenbrigade. Onze chef-kok en team staan klaar om het uw gasten naar de zin te maken en om de catering tijdens uw vergadering, congres of evenement smaakvol te verzorgen.

We hebben vele jaren ervaring in het cateren van grote en kleine evenementen en we bieden u graag de keuze uit een aantal arrangementen. Uiteraard is ieder arrangement aan te passen aan uw eigen wensen.

Restaurant RotterdamCatering in de lucht

Rotterdam The Hague Airport bevindt zich aan de overkant van ons hotel.

Onze keukenbrigade heeft jarenlange ervaring in de luxe catering van privéjets. Waarom? De wensen van de reizigers staan voorop en we zijn flexibel in zowel levertijd als samenstelling van onze gerechten.

Catering op uw locatie

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is ook sinds jaar en dag de cateraar van diverse bedrijven op de luchthaven Rotterdam The Hague Airport. Heeft u catering op uw locatie nodig? Dan biedt Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel uitkomst.

Feestje, borrel of receptie? We leveren een ruim assortiment: van tapas tot buffet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekend verzorgde catering op maat. Vraag naar de mogelijkheden via welkom@bestwesternrotterdam.nl, bel naar onze medewerkers via het nummer 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Offerte aanvragen? Dat kan via het offerteformulier.

Neem direct contact op