Arrangementen

Arrangementen voor lekker dineren in combinatie met een vergadering, bijeenkomst of overnachting? Wij hebben voor elke wens een passend arrangement. Past uw aanvraag niet bij een van onze arrangementen? Dan kunt u uw eigen arrangement samenstellen!

Een lange meeting zorgt er vaak voor dat uw deelnemers moe en duf worden. Wij hebben een gezond arrangement geïntroduceerd waardoor uw deelnemers weer volop energie krijgen om de dag succesvol af te sluiten. Hierin zit bijvoorbeeld tarwekoeken, yoghurtbreaks, vers fruit, verse sappen en een biologische lunch. Deze producten zitten vol met de voedingsstoffen die uw deelnemers weer gefocust en energiek mee kunnen werken aan de bijeenkomst.

Wilt u eens een alternatieve lunch regelen tijdens uw vergadering of bijeenkomst? Ga lekker picknicken! Wij hebben een Picknick arrangement waarna u weer heerlijk ontspannen door kunt gaan met uw bijeenkomst. De picknickmand is nooit hetzelfde, maar wel altijd gevuld met gezonde en lekkere producten. wij kunnen de picknickmand ook aanvullen met een wijnkoeler en eventueel komen onze medewerkers langs om uw glas te vullen met lekkere bubbels.

De Japanse keuken kent veel geheimen en eeuwenoude smaken die uitstekend passen bij een energieke meeting. De Japanse keuken gebruikt veel ingrediënten die licht verteerbaar, vers en vooral geestontspannend zijn. Hiermee zijn uw medewerkers beter gefocust en werken hard mee aan de bijeenkomst of vergadering. In ons Japans arrangement gebruiken wij traditionele gerechten. Dit is speciaal ontwikkeld voor 8-uurs arrangementen en bestaat uit verse Japanse kruidenthee, ice tea, een noodle & sushi lunch en daarnaast nog een yakatori break.

Onze cateringarrangementen zijn ideaal voor gasten die niet per se een zaal nodig hebben, maar wel graag goed ontvangen willen worden. Bij het cateringarrangement krijgt u een professioneel ontvangst en iets lekkers bij de koffie en thee. Hiernaast kunt u een zaal huren voor het vaste tarief. Deze zaal is inclusief whiteboard, volledig gevulde meeting kit en onze Regardz vergaderstoel.

Komen onze arrangementen niet overeen met uw wensen? Neem dan contact op met een van onze locatiespecialisten om een speciaal arrangement samen te stellen.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, info@bestwestern.nl of via de contactpagina.

Klik hier voor onze restaurantarrangementen