Restaurant

Restaurant Rotterdam

 

Lekker verrassend uit eten? Het restaurant van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel straalt door de frist groene huisstijl rust uit en is voor velen een inspirerende plek om te genieten van een duurzame lunch of diner. De passie voor bewust en lekker eten van de keuken combineert uitmuntend met de persoonlijke aandacht van de bediening aan de gast. Onlangs is de Green Room een prachtige additie aan het restaurant. Het uitzicht op het groen en de Overschiese plassen is werkelijk een verademing. Bekijk de menukaart en laat het water u in de mond lopen!

Laptop in treincoupé

Met diverse werkplekken zijn wij dé plek in Rotterdam om te flexwerken. Zo lenen onze nieuwe ‘treincoupés’ zich uitstekend voor een heerlijke lunch tijdens een half uurtje overleg. Kom met uw laptop in ons restaurant zitten en geniet tijdens het werken van een uitstekende kop koffie. Overleg met een groter gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze handige en aantrekkelijke restaurantarrangementen. U bent van harte welkom in het vernieuwde restaurant van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Vers en voedzaam ontbijt

Vroeg uit de veren? Begin de dag met een lekker vers en voedzaam ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 10:00 uur. Op zaterdag van 7:00 tot 10:30 uur en op zondag van 7:30 tot 11:00 uur. Bij de boeking van uw hotelkamer kunt u het ontbijtbuffet reserveren.

Lekker lunchen

U kunt genieten van een uitgebreid lunchbuffet in ons gezellige restaurant. Naast het lunchbuffet dat bij te boeken is bij de verschillende vergaderarrangementen van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is het ook mogelijk om bij het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een keuze te maken uit het menu van de lunchkaart. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van uw koffie, lunch of diner op ons zonneterras aan het water. Van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Sfeervol dineren

Wilt u echt een avond culinair genieten? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel heeft een eigen keukenbrigade. Onze chef-kok en zijn team staan klaar om u en uw gasten culinair te verrassen. We werken met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. Bekijk de menukaart en laat het water u in de mond lopen! Sinds kort serveren wij in het restaurant en aan de bar ook verschillende soorten Gin. Bekijk hier foto’s van een aantal gerechten van de kaart!

Roomservice Voor u

Liever genieten van een heerlijke lunch of diner in de rust van uw eigen hotelkamer? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel biedt elke dag tussen 12:00 en 21:00 de mogelijkheid om roomservice te bestellen van onze menukaart.

Coffee Corner

Ontspannen met een vers kopje koffie? Neem plaats in onze loungebank in de coffee corner en wij zorgen voor de rest. In onze coffee corner kunt u bijvoorbeeld rustig de krant lezen of even televisie kijken. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag.Wilt u een tafel reserveren of heeft u speciale wensen? Bel gerust naar 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Neem een kijkje in ons restaurant: