Restaurant

Restaurant Rotterdam

Lekker verrassend uit eten? Het geheel vernieuwde en stijlvol gerenoveerde restaurant van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel spreekt tot de verbeelding en is een begrip in Rotterdam en omgeving. Combineer passie voor lekker eten met aandacht voor mensen, dan kom je uit bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Onlangs heeft ons restaurant een complete renovatie ondergaan. Het restaurant is overzichtelijk ingedeeld in een ontbijtruimte en een gedeelte waar u kunt lunchen en dineren. Goed eten in een ontspannen sfeer.

Laptop in treincoupé

Met diverse werkplekken zijn wij dé plek in Rotterdam om te flexwerken. Zo lenen onze nieuwe ‘treincoupés’ zich uitstekend voor een heerlijke lunch tijdens een half uurtje overleg. Kom met uw laptop in ons restaurant zitten en geniet tijdens het werken van een uitstekende kop koffie. Overleg met een groter gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze handige en aantrekkelijke restaurantarrangementen. U bent van harte welkom in het vernieuwde restaurant van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Vers en voedzaam ontbijt

Vroeg uit de veren? Begin de dag met een lekker vers en voedzaam ontbijt. Het ontbijt wordt geserveerd van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 10:00 uur. Op zaterdag van 7:00 tot 10:30 uur en op zondag van 7:30 tot 11:00 uur. Bij de boeking van uw hotelkamer kunt u het ontbijtbuffet reserveren.

Lekker lunchen

U kunt genieten van een uitgebreid lunchbuffet in ons gezellige restaurant. Naast het lunchbuffet dat bij te boeken is bij de verschillende vergaderarrangementen van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is het ook mogelijk om bij het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel een keuze te maken uit het menu van de lunchkaart. Gerechten van de menukaart zijn op maandag tot en met vrijdag van 11:30 tot 17:30 uur te bestellen. Op zaterdag en zondag is dit de speciale weekend menukaart. De gerechten zijn te bestellen van 11.30 tot 20.30 uur. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten van uw koffie, lunch of diner op ons zonneterras aan het water. Van het vroege voorjaar tot het late najaar.

Sfeervol dineren

Wilt u echt een avond culinair genieten? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel heeft een eigen keukenbrigade. Onze chef-kok en zijn team staan klaar om u en uw gasten culinair te verrassen. We werken met dagverse producten die zeker bij u in de smaak zullen vallen. De gerechten op onze menukaart zijn dikwijls seizoensgebonden. In het restaurant kunt u dineren van maandag tot en met vrijdag van 17:30 tot 21:30 uur. Op zaterdag en zondag is dit de speciale weekend menukaart. De gerechten zijn te bestellen van 11.30 tot 20.30 uur. Sinds kort serveren wij in het restaurant en aan de bar ook verschillende soorten Gin. Bekijk hier foto’s van een aantal gerechten van de kaart!

Roomservice Voor u

Liever genieten van een heerlijke lunch of diner in de rust van uw eigen hotelkamer? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel biedt elke dag tussen 12:00 en 21:00 de mogelijkheid om roomservice te bestellen van onze menukaart.

Coffee Corner

Ontspannen met een vers kopje koffie? Neem plaats in onze loungebank in de coffee corner en wij zorgen voor de rest. In onze coffee corner kunt u bijvoorbeeld rustig de krant lezen of even televisie kijken. Binnenkort komt de nieuwe drankenkaart van onze coffee corner. Vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag.Wilt u een tafel reserveren of heeft u speciale wensen? Bel gerust naar 010 – 462 55 66 of neem contact met ons op via de contactpagina.

Neem een kijkje in ons restaurant: