Overschies Ondernemersontbijt

Ondernemersvereniging Overschie2015 wordt wat ons betreft het jaar van ‘verbinding’: elkaar als buren opzoeken, elkaar vinden in het zaken doen en elkaar zoeken in het vinden van oplossingen en ideeën!

In het kader van deze verbinding zal er op dinsdag 17 februari 2015 in het Airport Hotel Rotterdam een Overschies ondernemersontbijt plaatsvinden. Vanaf 7:30 uur is er inloop en exact om 8:00 uur is de start van het ontbijt. Rond de klok van 9:00 uur zal het ontbijt beëindigd worden zodat iedereen weer op tijd op de zaak kan zijn. Na 9:00 uur is er gelegenheid tot netwerken met de aanwezige ondernemers in het restaurant. Consumpties zijn daar voor eigen rekening.

Tijdens de bijeenkomst worden er nog zo’n 15 andere Overschiese ondernemers verwacht. Ieder krijgt dan een minuut de tijd om zichzelf en zijn/haar activiteiten te presenteren, maar vooral ook om aan te geven waar diegene als ondernemer naar op zoek is. Kortom, alle mogelijkheden tot het zoeken van ‘verbinding’.

Bent u zelf een ondernemer in de Overschie en wilt u deelnemen aan het ondernemersontbijt? U kunt zich vóór 10 februari opgeven via info@overschiebusinessplaza.nlDeelname aan het ondernemersontbijt is gratis en om kwaliteit te waarborgen wordt er wel € 20,00 per persoon gevraagd als er na aanmelding alsnog iemand niet verschijnt (een plaatsvervanger is toegestaan).