Overnachten Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Overnachten in een hotel in Rotterdam? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een prachtig hotel met onlangs gerenoveerde hotelkamers die uw overnachting onvergetelijk maken. Overnachten voordat u gaat vliegen? Het is mogelijk bij ons, aangezien bij tegenover het Rotterdam The Hague Airport liggen. Wij zorgen ervoor dat u een perfecte overnachting bij ons beleeft.

U kunt uw overnachting bij ons combineren met veel leuke activiteiten in Rotterdam en omgeving. Snuif de cultuur op van de oude havenstad, breng een bezoekje aan stadion De Kuip of ga lekker wandelen of fietsen door de bosrijke omgeving nabij het hotel. er is van alles mogelijk. Het hotel heeft ook veel arrangementen waarbij u voor een sterk tarief kunt overnachten, dineren en de stad ontdekken. U kiest bij deze arrangementen zelf in welke soort kamer u overnacht en wat u wilt eten van de kaart. U kunt een standaard arrangement nemen, maar ook zelf een selectie maken van uw eigen wensen.

U kunt uw overnachting natuurlijk ook combineren met een vergadering of een andere bijeenkomst. Heeft u een meerdaags congres of een bedrijfsuitje? Wij hebben speciale arrangementen waarbij u een zaal of meerdere zalen kunt reserveren en die gepaard gaan met een of meerdere hotelkamers. Hierbij kunt u natuurlijk ook regelen dat u en uw gezelschap kan ontbijten, lunchen en zelfs dineren in het restaurant of afgesloten ruimte. Bent u van plan om te gaan trouwen in Rotterdam? dan kunt u bij ons in de bruidssuite overnachten. Het is zeker mogelijk om een gezelschap van u te laten overnachten in het hotel. wilt u aangrenzende kamers voor uw gezelschap? Wij regelen het voor u. geen wens gaat voor ons te ver. Alles is te regelen in overleg.

Wilt u graag weten wat voor overnachtingen en speciale faciliteiten wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op via 010 – 462 55 66, welkom@bestwesternrotterdam.nl of via de contactpagina en laat u verrassen door de mogelijkheden in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel!

Offerte aanvragen?
U vraagt een offerte aan via het offerteformulier.