Rotterdam

In Rotterdam is er veel te beleven. De stad heeft een rijke geschiedenis, veel bezienswaardigheden, diverse musea en verschillende activiteiten die ideaal zijn voor een dagje weg. U hoeft zich nooit te vervelen. De activiteiten die wij voor u hebben samengevat zijn allemaal makkelijk te bereiken vanaf het hotel.

Maak uw uitstapje helemaal compleet met een luxe overnachting in Airport Hotel Rotterdam. Niet alleen voor u zijn er leuke dingen te beleven ook biedt Rotterdam veel mogelijkheden voor kinderen. Veel activiteiten zijn op kindvriendelijke manier tentoongesteld of zijn helemaal op de kinderen gericht. Rotterdam is geschikt voor een dagje weg voor het hele gezin.

Rotterdam centrum

Bent u een shopaholic? Dan is Rotterdam voor u de juiste plek! In het centrum zijn de winkels 7 dagen per week geopend. Rotterdam verkoopt alle grote merken die u maar kunt bedenken. Daarnaast vindt u er veel trendy boetiekjes, hippe cocktailbars en gezellige lunch zaakjes. De wolkenkrabbers en de moderne architectuur zorgen ervoor dat u tijdens het winkelen ook nog veel leuks te zien hebt.

 

Shoppen Rotterdam

 

Mobiele Applicatie Rotterdam

Met de Rotterdam-app heeft u altijd en overal de leukste Rotterdamse adressen bij de hand, van attracties, musea, restaurants tot clubs en winkels. Met een handige stadsplattegrond en een real-time agenda waarmee u continu op de hoogte bent van alle festivals, evenementen en meer in de stad.

 

app

 

 

Delft

De nabijgelegen stad Delft trekt veel toeristen. In de historische binnenstad is nog veel te proeven van de 19e eeuw. In deze eeuw ontwikkelde Delft zich tot industriestad en tegenwoordig profileert de stad van de aanwezigheid van de Technische Universiteit. Daarnaast is Delft de stad van de Oranjes. Willem van Oranje heeft hier vanaf 1572 geresideerd en is er in 1584 vermoord. Sindsdien worden de Oranjes traditioneel in Delft bijgezet, de bijnaam van de stad is niet voor niets de Prinsenstad.

place-2644654_960_720

Zie ook de door ons geselecteerde activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en musea in en rondom Rotterdam.