Ligging

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel ligt pal voor het Rotterdam The Hague Airport. Midden in een verrassend bosrijke omgeving kunt u ontspannen overnachten. De onlangs gerenoveerde locatie is volledig gemoderniseerd, met behoud van de warme sfeer. Een 4-sterrenhotel dat aan elke verwachting ruimschoots voldoet. Dat is Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel in Rotterdam.

Het hotel in Rotterdam is zeer goed bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag van 05:00-23:00 rijdt er een gratis shuttlebus van het hotel naar het vliegveld en weer terug (op aanvraag). De locatie ligt vlakbij de snelwegen A13 en A20 en heeft 200 parkeerplaatsen voor de deur. Bekijk hier onze routekaart.

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel beschikt over een gratis fietsenstalling, het mooie landschap uit de omgeving leent zich namelijk perfect om op de fiets te verkennen. Ook is fietsverhuur mogelijk bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Fietsen in Rotterdam is nog nooit zo rustgevend geweest! Bekijk hier de activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en musea in de omgeving.