Activiteiten

Er is voor u een selectie gemaakt van leuke activiteiten in en rondom Rotterdam.

Diergaarde Blijdorp

Untitled design (6)Diergaarde Blijdorp is, met ruim 1½ miljoen bezoekers per jaar, één van de topattractieparken van Nederland. Naast een heel bijzondere dierentuin is Diergaarde Blijdorp een uitstekende locatie voor bijeenkomsten en evenementen. In 11 verschillende zalen en gebouwen zijn wij u graag van dienst voor diverse soorten evenementen variërend van vergaderingen en productpresentaties tot diners en feestavonden. Elke zaal en elk gebouw kent zijn eigen sfeer en ambiance; van de mystieke onderwaterwereld van de Haaienzaal tot de tropische warmte van de Kiboko Jungle.

Adresgegevens Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam
Openingstijden 9:00 – 18:00
Entreeprijs €21,00

Kunsthal Rotterdam

Kattenliefde_Kunsthal_Rotterdam_DSCF4358

De Kunsthal is een spraakmakend ontwerp van architect Rem Koolhaas. Hoewel de Kunsthal niet over een eigen collectie beschikt, worden er in dit bijzondere bouwwerk bijzonder veel en verschillende exposities gehouden. Van een festival rond de smaak van goed voedsel tot topstukken van Franse expressionsten. Een aanrader!

Adresgegevens Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam
Openingstijden 10:00 -17:00
Entreeprijs vanaf € 2,00

Thermen Holiday Schiedam

CarolusThermen04

Kom volledig tot rust en geniet van de uitgebreide sauna-, massage- en beautyfaciliteiten, zoals een bioscoopsauna en aquariumsauna. Een oase van rust, goede services en mooie arrangementen daar is waar Thermen Holiday voor staat. Thermen Holiday is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:30 uur. U bent welkom vanaf € 16,00.

Adresgegevens Prinses Beatrixlaan 10, 3121 JN Schiedam
Openingstijden 10:00 – 23:30
Entreeprijs Vanaf € 16,00

SnowWorld

Snowworld_inside_Zoetermeer

SnowWorld biedt ook in de zomer de ultieme wintersportbeleving; altijd kraakverse sneeuw, uitdagende pistes, de beste après-ski en de heerlijkste barbecuegerechten. Deze zomer heeft SnowWorld haar arrangementen nog scherper geprijsd en de activiteiten nog leuker voor u gemaakt.

Adresgegevens Buytenparklaan 30, 717 AX Zoetermeer
Openingstijden 9:00 – 23:00
Entreeprijs vanaf € 16,95

Sand Air

Cessna_172_(D-EKOT)_01Sand Air vliegt al bijna 25 jaar vanaf Rotterdam The Hague Airport en sinds 2005 ook vanaf Zeeland Airport gelegen aan het Veerse Meer. Er wordt gevlogen met vier Cessna’s 172, een Piper Cub en Aviat Husky, de laatste twee worden veelal gebruikt voor reclamevliegen. Met de Cessna’s worden de rondvluchten, proeflessen, vlieglessen en de foto/filmvluchten verzorgt. Deze vliegtuigen zijn voor de rondvluchten en foto/filmvluchten het meest geschikt omdat tijdens het bijzondere uitzicht geen hinder wordt ondervonden van de vleugel.

Sand Air is het enige bedrijf op Rotterdam The Hague Airport die rondvluchten mag verzorgen onder de verplichte AOC vergunning, zonder deze erkenning van het ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport mogen er geen rondvluchten worden uitgevoerd. De vergunning van Sand Air is AOC NL-AOC-60/3. Sinds 2012 is het ook mogelijk om bij Sand Air een spectaculaire rondvlucht in een helikopter te boeken. De crew van Sand Air heet u van harte welkom voor het maken van een onvergetelijke rondvlucht of proefles. Bij Sand Air bent u dus op het juiste adres voor:

Adresgegevens Rotterdam Airportplein 56, 3045 AP Rotterdam
Openingstijden Op aanvraag

Pannenkoekenboot Rotterdam

13520176584_f91f33ec7c_b

“Varen en onbeperkt Pannenkoeken eten” dat is het idee van de Pannenkoekenboot. In Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam is dit idee al jaren succesvol. De ingrediënten zijn simpel en op alle drie de boten gelijk: een grote stapel pannenkoeken die naar eigen smaak versiert en gegeten kunnen worden, een prachtige vaartocht over de mooiste wateren van Nederland en een oergezellige boot.

Adresgegevens Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam
Openingstijden Vanaf 16:30
Entreeprijs Vanaf € 10,00