Omgeving

Groene Omgeving Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Het is onverwachts maar waar. De unieke omgeving van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel bestaat uit groen. Voor onze gasten die een luchtje willen scheppen zijn er mogelijkheden genoeg. Niks is zo inspirerend als moeder natuur. Dus of u nou even uw hoofd leeg wilt maken, of een gezellige wandeling wil maken. Er is ruimte genoeg. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is omringd door de natuur. Op de dag of in de avond een wandeling maken is voor onze gasten een echte aanrader. Zoveel groen is te mooi om niet naar te kijken. Kort geleden hebben wij met ons team de schapen door onze omgeving zien trekken. Er zijn maar weinig hotels in Rotterdam waar u dat in deze tijd nog tegen komt.

Kinderspeeltuin Op Loopafstand

Er even heerlijk tussen uit met het gezin? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is de perfecte uitvalsbasis om eens lekker samen met uw kinderen te genieten van de natuur. Op nog geen 600 meter loopafstand van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel vindt u Speeltuinvereniging Schiewijk, een grote speeltuin waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven op alle speeltoestellen. Pret gegarandeerd dus! Entree voor de speeltuin kost u slechts € 0,25 per persoon, per dag!

Naast deze leuke speeltuin zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten of bezienswaardigheden in de buurt van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Bekijk de uiteenlopende mogelijkheden op activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en musea. Een nachtje blijven slapen met de kinderen? Bekijk onze hotelkamers, ook te boeken in combinatie met verschillende activiteiten in de omgeving.