Omgeving

Ontdek verrassend Rotterdam vanuit groen Overschie!

Ons Rotterdam Airport Hotel is zeer verrassend gelegen, op steenworp afstand van Rotterdam- the Hague Airport, maar in een bijzonder natuurgebied: Groen Overschie. De unieke ligging is ons trots want niets is zo fijn dan op ons terras genieten in onze groene oase met uitzicht op de Overschiese plassen! Niets is zo inspirerend als moeder natuur. Vanuit groen Overschie zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wandeling met Emil

Emil van Strien (1953). Altijd gewoond, gewerkt en geleefd in Rotterdam, tussen de Rotterdammers. Met recht een geboren (Vreewijk) en getogen Rotterdammer.

100 jaar Tuindorp Vreewijk
“Tuindorp Vreewijk” is al meer dan honderd jaar een mooi voorbeeld van klassieke “Delftse school” architectuur. Niet alleen de architectuur maar ook het verhaal achter de architectuur is boeiend.
Het bombardement van 14 mei 1940
Deze excursie gaat sec. over de mensen die strijd hebben geleverd tegen de Duitse bezetter.
De wederopbouw
Deze wandeling is vooral gebaseerd op de wederopbouw die direct na het bombardement van 14 mei 1940 begonnen is. Het accent ligt op de architectuur en het bombardement. Je komt er niet onderuit om deze twee onderwerpen met elkaar te combineren.

Lees meer op: www.rotterdamontdekkenwandelen.nl/

  • Minimaal 2 personen
  • Duur: ca 2 tot 4 uur afhankelijk van fiets- of wandeltocht
  • Vanaf €12,50 pp

Liever een excursie op maat? Dat kan ook. Hieronder de contactgegevens.

  • epavanstrien@gmail.com
  • tel: 06-12687748

KINDERSPEELTUIN OP LOOPAFSTAND

Er even heerlijk tussen uit met het gezin? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is de perfecte uitvalsbasis om eens lekker samen met uw kinderen te genieten van de natuur. Op nog geen 600 meter loopafstand van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel vindt u Speeltuinvereniging Schiewijk, een grote speeltuin waar uw kinderen zich helemaal kunnen uitleven op alle speeltoestellen. Pret gegarandeerd dus! Entree voor de speeltuin kost u slechts € 0,25 per persoon, per dag! Naast deze leuke speeltuin zijn er natuurlijk nog veel meer activiteiten of bezienswaardigheden in de buurt van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel. Bekijk de uiteenlopende mogelijkheden op activiteitenbezienswaardighedenevenementen en musea. Een nachtje blijven slapen met de kinderen? Bekijk onze hotelkamers, ook te boeken in combinatie met verschillende activiteiten in de omgeving.