kidsproof Rotterdam

Kidsproof Rotterdam

Activiteiten voor het hele gezin

U gaat met de familie naar Rotterdam en bent benieuwd wat er allemaal te doen is? Wij hebben de opties op een rijtje gezet, met alle activiteiten, mogelijkheden en arrangementen die helemaal kidsproof zijn. Rotterdam Airport Hotel is een heerlijke uitvalsbasis in het groen waar iedereen van jong tot oud tot rust komt en écht kan genieten. Voor de allerkleinsten begint het avontuur al bij aankomst. Met de kids check-in desk kunnen uw kinderen ook inchecken. Ze krijgen hun eigen formulier met kleurplaat en een eigen kamerpasje. In de Green Room is plek om heerlijk te spelen. Er staan bordspelletjes, tekenspullen en er hangt een echt dartbord voor de grotere kids. Ook hangt er een grote televisie, zodat u de sportwedstrijd kunt kijken terwijl de kids rustig spelen. Op ons terras kunnen de kids veilig spelen terwijl u in het zonnetje geniet. Wij zorgen voor de zonnebrandcrème en de drankjes.

Arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen. Voor alle hotelarrangementen, klik hier. Voor een volledig verzorgd arrangement raden wij u onze all-inclusive arrangementen aan. Dit is onze top 3 leukste arrangementen voor de hele familie: 1. Blijdorp arrangement Aapjes kijken, brullen als een leeuw, lopen als een pinguïn. Op avontuur in de dierentuin? Boek dan het Beestachtig leuke hotelarrangement! U ontvang een entreebewijs voor Diergaarde Blijdorp en overnacht in een comfort kamer, inclusief ontbijt.

Lees meer

2. Watertaxi arrangement Bij dit arrangement ontvangt u entreebewijs voor een overtocht met de watertaxi langs de skyline van Rotterdam. Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het water in deze uniek watertaxi. Rotterdam is het allermooist vanaf het water. Bekijk de stad en de historische- én moderne havens met een spectaculaire watertaxi rondvaart over de Maas.

Lees meer

3. Euromast arrangement Ontdek verrassend Rotterdam op hoge hoogte vanuit Rotterdam Airport Hotel! U ontvangt een entreebewijs om de Euromast te beklimmen om van het prachtige uitzicht over Rotterdam te genieten. Wist u dat er in de Euromast een restaurant zit? Een echte aanrader voor iedereen die de hoogte aandurft. Daarnaast krijgt u van ons een stadsplattegrond waarmee u de stad verder te voet kunt ontdekken.

Lees meer