Internationale dag van de slaap

Internationale dag van de slaap – vrijdag 18 maart
Op 18 maart 2016 vindt de Internationale dag van de slaap weer plaats. Jaarlijks wordt er tijdens deze dag wereldwijd aandacht besteed aan slapen en slaapstoornissen. Wist u dat tegenwoordig bijna 45% van de wereldbevolking aan slaapproblemen lijd, en dat u uw leven één derde slapend door brengt?

Sleeping Kit
Best Western Plus Berghotel Amersfoort en Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel dragen graag bij aan het slaapcomfort van hun gasten en introduceren daarom de “Sleeping kit”. Een goede nachtrust zorgt namelijk voor uitgeruste en blije gezichten! De “Sleeping Kit” is onder andere uitgerust met een luxe slaapmasker, oordopjes, 100% natuurlijke slaap-lekker-thee van Pickwick en een geurverspreider met lavendelgeur. Onderzoek heeft bewezen dat lavendelgeur een kalmerend en slaapopwekkend effect heeft, ideaal dus voor een goede nachtrust!

Services
Naast de mogelijkheid tot het reserveren van een “Sleeping Kit” bieden beide hotels een aantal extra services om gasten het allerbeste slaapcomfort te bieden: alle kamers zijn voorzien van een keuze uit comfortabele hoofdkussens en items zoals een warmtekruik of extra deken zijn gratis te leen bij de receptie. In het kader van de Internationale dag van de slaap ontvangen alle gasten op 18 maart een voucher voor een gratis slaapdrankje in de bar.

Wilt u tijdens uw verblijf op de Internationale dag van de slaap gebruik maken van een “Sleeping Kit”? Neem dan contact op met de receptie via 010 – 462 55 66 of welkom@bestwesternrotterdam.nl.