Hotelkamer Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

De hotelkamers in Rotterdam zijn overal verschillend. Functionele hotelkamers, hotelkamers met een prachtig uitzicht of moderne kamers. De hotelkamers in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn van alle gemakken voorzien. Volledig gerenoveerd in 2010. De kamers zijn modern, functioneel en bovenal rustgevend. Alles voor een heerlijk verblijf! Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel telt 99 hotelkamers. Elke kamer is op zijn eigen manier uniek. Hoeft u maar een nacht te slapen voor u het vliegtuig neemt? Dan is de Comfort Double kamer ideaal voor u. De kamer heeft twee eenpersoonsbedden die aan elkaar geschoven zijn en in de badkamer is een ruime inloopdouche aanwezig. Wilt u een mooi uitzicht als u wakker wordt? Dan raadden wij u aan om een kamer met uitzicht op de Overschiese plassen te reserveren. Er zijn een aantal kamers die dit prachtige uitzicht hebben. Alle hotelkamers in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn voorzien van een aantal basisfaciliteiten. Zo heeft iedere kamer een bureau waar u aan kunt werken. Daarnaast heeft elke kamer een flatscreen TV en een kluisje voor uw waardevolle bezittingen. Airco is natuurlijk aanwezig in elke kamer. Voor uw gemakt hebben wij in elke kamer ook gratis internet en koffie en thee faciliteiten voor u aangebracht, zodat de hotelkamer in Rotterdam net als thuis voelt. Onze Deluxe Twin kamers zijn ruimere kamers dan de Comfort Double. Deze kamers zijn ingericht voor gasten die een langer verblijf bij ons wensen. U krijgt van ons zachte badjassen en lekkere badslippers. De hotelkamer heeft een balkon met zitje, en allemaal uitzicht over de Overschiese plassen. Heerlijk wakker worden dus!

Gaat u trouwen in Rotterdam en heeft u nog niet de juiste hotelkamer gevonden? Dan is onze bruidssuite het zeker waard om bij stil te staan. Een sprookjesachtige kamer met een groot bubbelbad en een rainshower en een kingsize hemelbed. Er is sfeerverlichting aanwezig in de hotelkamer om het helemaal romantisch te maken. Daarnaast zijn er twee grote flatscreens TV’s, een in de slaapkamer en een in de woonkamer. In de woonkamer is een open haard aanwezig voor een romantische sfeer met een luxe koffiezetapparaat voor een heerlijke kop koffie.

Weet u niet zeker in welke hotelkamer u wilt overnachten? Onze locatiespecialisten helpen u graag de juiste hotelkamer te zoeken voor uw verblijf. Extra wensen zijn altijd welkom!

RESERVEER EEN HOTELKAMER