Liefde is…

Liefde is LIEFDE IS… SAMEN RELAXEN IN WELLICHT DE MOOISTE SUITE VAN ROTTERDAM.


Er even heerlijk 24 uur tussenuit met je grote liefde, dat kan in onze romantische suite. Dompel jezelf onder in alle luxe, vrijheid en geborgenheid, op een bijzonder, tot nu toe geheim gebleven, plekje in het Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Romantische suite
De wellicht mooiste suite van Rotterdam heeft een supergroot king size hemelbed, een 4-persoons jacuzzi, twee flatscreens, een eigen terras en een zithoek. Bij aankomst op elk moment van de dag staat er een gekoelde fles bubbels voor jullie klaar met vers gemaakte tapas. Het niet storen bordje kan direct aan de deur.

Liefde is…
Geniet samen met je grote liefde van de rozenblaadjes, de bad confetti en nog meer verrassingen. Bij een romantisch arrangement hoort natuurlijk ook ontbijt op bed! In de dikke badjassen die al klaar liggen genieten jullie ook van verse koffie uit jullie eigen Nespresso machine.

Deze ervaring kost slechts € 99,00 per persoon. En is prima te combineren met verschillende activiteiten in de omgeving van het hotel, zoals een spannende avond uit in het Casino of overdag relaxen in de sauna.

Reserveren?
Voor reserveringen kunt u contact opnemen via ons contactformulier, via mail of bellen met 010 – 462 55 66.