Expositie Raymond G.H. Middelveld

In het Airport Hotel Rotterdam vindt u nu een expositie van kunstenaar Raymond G.H. Middelveld. Kom vooral langs om de schilderijen te bewonderen. De expositie is een maand te zien in de chillroom en de schilderijen zijn te koop.

Raymond G.H. Middelveld is de zoon van een bekende schilder uit Noord Holland en is 4 jaar geleden begonnen met schilderen. Tijdens een schilderscursus in Frankrijk georganiseerd door de schilderes Marjan Dunselman ontdekte hij zijn affiniteit en plezier in schilderen. Daarom nam hij les bij de schilders Rombout Enkelaar en Ursula de Boer. Hij houdt van landschappen,van de glooiende lijnen en de veelheid van kleuren. Maar ook portretten en stillevens gaat hij niet uit de weg.

In zijn vroege werk arceerde hij veel van zijn werk zoals Matisse dat eerder al deed. Nu is zijn werk meer suggestief en een eigen combinatie van vorm ,kleur en compositie. Hij houdt van experimenteren met verschillende stijlen. Toch is zijn huidige werk duidelijk te herkennen door de losse manier van schilderen, de durf, de gebruikte kleuren en zijn expressionistische manier van kijken. Hij hoopt met zijn manier van kijken naar het object de toeschouwer te boeien.

Eerder exposeerde hij met succes in Naarden in galerie de lage flank, in galerie sous 35 in Amsterdam in het Instituut voor Social Studies in Den Haag, in het stadskantoor van Naarden en recent in Rolduc te Kerkrade tezamen met de beeldhouwer Wouter Beekman en de fotografe Marianne Ullrich.