Evenementen in Rotterdam

Summer Vibes 

Rotterdam staat nooit stil! Zeker niet in de zomer. Ook deze zomer staan er weer volop leuke activiteiten gepland. Festivals, concerten, evenementen voor iedereen! Om de keuze makkelijker te maken zetten wij alle evenementen op een rijtje. Dansen, zingen, fluiten, bier proeven, het niet gek genoeg in Rotterdam. Lees verder en vind jouw favoriete evenement!

Alvast een overnachting reserveren voor jouw favoriete Rotterdamse feestje?

Boek hier een overnachting

 

11 augustusBlijdorp Festival

Waan je in een wereld van kunst, muziek, natuur en blije mensen. Met internationale headliners bij de mainstage, nieuwe bands op de live stage en een secret area. 

Datum van festival 11 augustus
Tickets kopen Klik hier

De-Geheime-Tuin-2018-02-726x400De Geheime Tuin Zomereditie 2018

Elke editie vindt het festival plaats op een andere plek in de stad. Een plek die voor de meeste bezoekers nog onbekend is en speciaal voor De Geheime Tuin wordt omgetoverd tot decor voor het festival. De locatie blijft – zoals de naam het al verklapt – geheim, tot de nacht voor de opening. 

Datum van festival 26 juli t/m 12 augustus
Tickets kopen Klik hier

dag-van-deromantischemuziekDag van de romantische muziek

Geniet van rustige klanken terwijl je in je mooiste outfit door het Park flaneert. Je kunt je eigen picknickmand meenemen, maar er staan ook verschillende kraampjes waar je hapjes en drankjes kunt bestellen. Van de optredens kun je van alles verwachten. Zo stonden er vorig jaar onder andere Kaapverdiaanse, Afrikaanse en Braziliaanse muzikanten op het podium, werd er tango gedanst en droegen dichters van Het Nieuwe Dicht romantische stukken voor.

Datum van evenement 19 augustus
Evenement wordt georganiseerd op donaties en is dus gratis te betreden

67598_150814_ITEMx_Speciaalbierbrouwers_KafKoren_over_HOP_festival_STILL_WEBHOP Rotterdam

De zon schijnt, wijkpark het Oude Westen bruist, gezellige akoestische muziek klinkt, heerlijke proeverijen van lokale brouwers, het speciaal bier vloeit, de geur van heerlijk eten komt je tegemoet, de mensen lachen en de glazen klinken. Na een paar biertjes gaat de DJ draaien en gooi je er zelfs een dansje uit..

Datum van festival 10 en 11 augustus
Tickets kopen Klik hier

CSCWoP2018_LCrazy Sexy Cool Festival

De Nederlandse urban-, house- en technoscene komen 4 augustus samen in het Rotterdamse Zuiderpark op het Crazy Sexy Cool Festival. Het thema dit jaar is World of Pleasure. Smul van de chocolade rivier, dans door het zuurstokkenbos en duik in de betoverende ballenbak.

Datum van festival 4 augustus
Tickets kopen Klik hier

Duizelinhetpark2018Duizel in het park

Schrijvers verrassen je met verhalen, je leert iets nieuws over Rotterdam en ploft vervolgens neer in het gras om naar een concert te luisteren. De artiesten en activiteiten zijn verspreid over uiteenlopende plekken in het park: van bijzondere podia tot intieme settings tussen de bomen en aan het water.

Datum van evenement 3, 4, 5 augustus
Tickets kopen Klik hier

 

Complete ervaring beleven? Boek een kamer in het Rotterdam Airport Hotel en maak van jouw zomer-event het mooiste weekend van het jaar! Reserveer jouw overnachting door de te bellen naar 010 462 55 66 of boek via onderstaande knop!

 

Boek hier een overnachting