Evenementen in Rotterdam

Events 2019

Rotterdam staat nooit stil! Ook in 2019 zijn er weer hele leuke evenementen gepland.  Festivals, concerten, evenementen voor iedereen! Om de keuze makkelijker te maken zetten wij alle evenementen op een rijtje. Dansen, zingen, fluiten, bier proeven, het kan niet gek genoeg in Rotterdam. Lees verder en vind jouw evenement! Alvast een overnachting reserveren voor jouw favoriete Rotterdamse evenement?

 

Boek hier een overnachting

North Sea JazzNN North Sea Jazz Festival

Musici uit de jazzwereld komen al jaren naar Ahoy om fantastische shows neer te zetten op Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. Drie dagen lang trakteren wereldsterren én nieuw talent het publiek op geweldige muzikale performances. Van jazz tot blues en van soul tot latin; alle genres komen voorbij op dit grootste indoor jazzfestival ter wereld.

Datum van festival 12, 13 en 14 juli
Ticket kopen (let op: snel uitverkocht)  Klik hier

Rotterdam UnlimitedRotterdam Unlimited

Tijdens Rotterdam Unlimited zal de havenstad DE hotspot van Nederland zijn. Met verschillende podia door de gehele binnenstad, op elke hoek van de straat (internationale) optredens en acts, de Zomercarnaval Straatparade en nog veel meer! Dance, hiphop, latin, kunst, folk, wereldmuziek. Het maakt niet uit wat jouw culturele hart sneller laat kloppen, Rotterdam Unlimited brengt Nederland samen!

Datum van festival 23 en 27 juli
Dit is een straatfestival. Er is dus geen entree.  

wereldhavendagenWereldhavendagen

De Wereldhavendagen laat bezoekers op een fascinerende wijze beleven wat de Rotterdamse haven te bieden heeft. Er zijn spectaculaire demonstraties op de kade en het water, bezichtigingen van schepen en spannende excursies in de haven. Voor de jonge bezoekers zijn er speciale kinderactiviteiten. Op de zaterdagavond is er zoals gewoonlijk een bijzondere vuurwerkshow te zien.

Datum van evenement 6, 7 en 8 september
Lees meer over dit evenement Klik hier

gamefestivalRainbow Six Pro League Finals Viewing Party

Gamers opgelet! Het grootste gamefestival ter wereld komt naar Rotterdam. Van 18 oktober tot 20 oktober 2019 is het legendarische festival Dreamhack te vinden in Ahoy. Het festival verwacht nu al 15.000 mensen uit binnen- en buitenland. Tijdens Dreamhack is er ook een open kampioenschap waarin spelers kunnen deelnemen aan een toernooi van het computerspel Counter-Strike: Global Offense. De winnaar krijgt ruim 86.000 euro!

Datum van evenement 18, 19 en 20 oktober
Lees meer over dit evenement Klik hier

Complete ervaring beleven? Boek een kamer in het Rotterdam Airport Hotel en maak van jouw event het mooiste weekend van het jaar! Reserveer jouw overnachting door de te bellen naar 010 462 55 66 of boek via onderstaande knop!   Boek hier een overnachting