NeighbourConnect

Netwerkborrel RotterdamNa vele succesvolle edities en nieuwe samenwerkingen tussen omliggende bedrijven heeft de NeighbourConnect nu ook een eigen pagina op onze website! NeighbourConnect is een terugkerende netwerkbijeenkomst van en voor bedrijven uit Rotterdam en omgeving en hun relaties. Foto’s van de voorgaande editie(s) van de NeighbourConnect borrel zijn te vinden in de fotogalerij.

Geslaagde Editie dinsdag 7 juni

Dinsdag 7 juni j.l. vond de 11de editie van de NeighbourConnect Borrel plaats.

Enjoy-Cakes presenteerde tijdens de borrel heerlijke popcakes, cupcakes en macarons en Amigo Produkties zorgde voor het entertainment. Tevens was fotografe Renate Boot weer aanwezig om de sfeer vast te leggen. De foto’s zijn terug te vinden op onze Facebook pagina.

Tijdens de NeighbourConnect Borrel is onze nieuwe inspirerende business lounge Clubizz gepresenteerd. Was u niet aanwezig maar wilt u toch meer informatie over Clubizz? Bezoek de website, neem contact op of kom langs! Wij brengen u, onder het genot van een kop koffie of thee, graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Ook tijdens deze editie is er weer een loterij gehouden waarvan de opbrengsten ten goede komen aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Tijdens de loterij is er ruim € 100,- opgehaald!

Mocht het niet gelukt zijn om te komen, dan hopen we u bij één van de volgende NeighbourConnect Borrels weer te mogen verwelkomen. De volgende edities staan gepland op dinsdag 6 september en dinsdag 6 december vanaf 17.00 uur.