Bedrijfsfeesten

Iets te vieren? Een jubileum? Wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten? Een Kerst- of Nieuwjaarsborrel? Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een toplocatie voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. De organisatie van uw evenement is bij ons in goede handen. Van binnenkomst tot vertrek, alles wordt door ons team tot in de puntjes verzorgd.

Met ruimte tot 600 personen feest of 210 personen aan tafel geserveerd diner, culinaire gerechten uit eigen keuken en 99 comfortabele hotelkamers is er voor ieder wat wils. Door onze flexibele zalen kunnen we altijd de gewenste ruimte voor uw diner of feest. Ook in ons restaurant op de begane grond is de mogelijkheid om iets te vieren. Wanneer nodig maken de tafels in het restaurant plaats voor een podium en dansvloer. Alles is aan te passen naar uw wensen! Wilt u bijvoorbeeld een 3-gangen diner of toch liever een buffet in een van onze zalen? Wij denken graag met u mee over uw diner, borrel of feest! Ook kunnen wij het entertainment verzorgen.

Onderstaande foto’s geven een kleine impressie van de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze collega Petra Goor: petra.goor@bestwesternrotterdam.nl of via welkom@bestwesternrotterdam.nl of 010 Р4625566.

Foto Impressie

MKB Rotterdam Borrel Bij… Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel – 25-04-2016

Diner & Feest 3-jarig bestaan Business Breakfastclub Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam – 16-04-2016

Bijeenkomst Spaanse Grave met diner en borrel – 31-03-2016

Best Western Hoteliersmeeting – 11-02-2016