Enthuisiast

Op maandag 12 januari j.l. heeft het Management Team van het Airport Hotel Rotterdam een leuke en informatieve middag gehad. Deze middag georganiseerd door studenten van de Hogeschool Rotterdam, studie Communicatie, bestond uit een drietal workshops, een loterij en een aansluitende een netwerkborrel.   

Bevlogenheid, Job Crafting en de Kracht van Gastheerschap waren de onderwerpen die deze middag passeerden. Ontvangen met koffie en een lekkernij om vervolgens door te gaan naar de zaal. Opgedeeld in groepen begon de middag, er werd met elkaar gesproken over ‘Bevlogenheid’ gerelateerd aan de werkvloer en op persoonlijk gebied. De kritische vraag: ‘Hoe bevlogen ben jij?’ werd aan iedereen voorgelegd. Na de pauze volgden de twee workshops ‘Job Crafting’ en ‘Kracht van Gastheerschap’. De workshop Kracht van Gastheerschap werd gegeven door Willem van Dalen, een gastheer in hart en nieren. De workshop Job Crafting werd gegeven door Lennard Toma, afgestudeerd in Arbeids- en organisatie Psychologie.

De speciale aandacht deze middag ging uit naar het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. De nadruk werd gelegd op het belang voor kind en ouders van het huis. Aangrijpende verhalen gaven inzicht in de positieve impact voor een gezin met een ziek kind.

Tijdens de loterij waren mooie prijzen te winnen, gesponsord door verschillende bedrijven. Uiteindelijk werd het totaal bedrag voor het het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam bekendgemaakt: een schitterend bedrag van €2.110,- was er opgehaald. Al met al een leuke middag met een mooie afsluiting.