Bereikbaarheid

courtesycoachhotelBereikbaarheid Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het hotel ligt direct aan de A13 en vlakbij de A20. Vanaf Rotterdam Centraal bent u met het openbaar vervoer binnen 15 minuten bij bushalte Vliegveldweg, tegenover het hotel.

Per Auto

Wanneer u met de auto naar het hotel reist kunt u hier onze routekaart bekijken. Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel beschikt tevens over een eigen parkeerterrein waar u de auto kunt parkeren. De eerste 3 uur parkeert u gratis en bij een overnachting maakt u altijd gratis gebruik van ons parkeerterrein!

Per Openbaar Vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer naar het hotel wilt reizen pakt u op Rotterdam Centraal bus 33 richting Meijersplein Metro. De bus doet er ongeveer 15 minuten over om bij de bushalte Vliegveldweg te komen. Vanaf bushalte Vliegveldweg steekt u de doorgaande weg over naar de bestrate weg. Via de bestrate weg loopt u +/- 1 minuut rechtdoor richting de slagbomen, daar achter bevindt zich het hotel. Bekijk hier de informatie over de bereikbaarheid van het hotel met het openbaar vervoer. De bus richting het centrum van Rotterdam vanaf het hotel vertrekt vanaf de andere bushalte aan de andere kant van de straat. Ook het centrum van Den Haag is per openbaar vervoer gemakkelijke te bereiken. Bus 33 die richting het vliegveld rijdt heeft als eindhalte het metrostation Meijersplein. Vanaf hier vertrekt de E lijn die richting Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal rijdt. Aan de receptie van het hotel verkopen we RET dagkaarten voor € 7,50. Voor actuele vertrektijden gaat u naar 9292.nl of RET.nl. Neem een kijkje in het hotel: