Arrangementen

Wilt u verschillende faciliteiten van ons hotel combineren? wat dacht u van een meerdaagse bijeenkomst met een zaal en hotelkamers? Of een langer verblijf met ontbijt, lunch of diner inbegrepen? Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Wij hebben een aantal arrangementen opgesteld die uw reservering gemakkelijker maken. Mocht uw aanvraag hier niet tussen zitten? Dan kunt u zelf uw eigen arrangement samenstellen in overleg met onze locatiespecialisten.

Arrangementen voor vergaderen hebben wij ingedeeld op basis van de tijd van de vergadering of bijeenkomst. Deze lopen van een snelle 2uurs arrangement tot een bijeenkomst voor 32 uur. De vergaderingen vanaf 4uur worden begeleid met een lunch of diner. De langste vergaderingen zijn meerdaagse bijeenkomsten en gaan gepaard met overnachtingen in ons hotel.

Cateringarrangementen bieden wij aan van 2uur tot 12uurs bijeenkomsten. Bij cateringarrangementen word u professioneel ontvangen en heeft u koffie en thee en wat lekkers erbij. Daarnaast is er een losse zaal bij te boeken. Deze zaal is dan weer inclusief een flip-over en een volledige meeting kit.

Wij hanteren 5 verschillende hotelarrangementen. Wij hebben aan arrangement voor gasten die een lang verblijf wensen zoals een week of een maand. Hierin bieden u wij producten en diensten aan zoals u zich helemaal thuis voelt. Ons arrangement voor geliefden is zeer aan te raden. Een ontvangst met een glaasje bubbels, ontbijt op bed en uw eigen tafel in het restaurant, alles om uw verblijf speciaal te maken.

Voor jongeren is er ook een speciaal arrangement. Wij hebben veel activiteiten opgesteld voor kinderen tussen de 0 en 16 jaar oud, zodat de ouders samen met hun kinderen kunnen genieten. Elk hotel heeft ook zijn eigen wandel- en fietsarrangement en zij hebben allemaal dezelfde minimale waarden zoals een gratis veilig fietsen stallen, gratis routes en noodhulp voor onderweg. Ten slotte hebben wij nog hotelarrangementen voor gasten die een dagje of weekendje vrij hebben genomen.

Onze speciale arrangementen zijn speciaal ingericht om een extra stapje te zetten voor een bijzonder evenement. Deze zijn gericht op het goede doel steunen en gezond en milieubewust leven. Wanneer u deze reserveert, steunt u indirect een goed doel of werkt u aan een beter milieu.