Over Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. De comfortabele hotelkamers in dit hotel zijn van alle gemakken voorzien en de gratis shuttle service brengt u snel van en naar Rotterdam The Hague Airport. Als u wilt genieten van de luxe van een vier-sterren hotel op een toplocatie in Rotterdam, zal u in Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel alles vinden wat u zoekt. Door de ligging is het hotel uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger die gebruik wil maken van het nabijgelegen vliegveld maar ook voor gezinnen die Rotterdam willen bezichtigen of een van de andere toeristische trekpleisters in de buurt zoals Delft, Den Haag en Amsterdam. Hiervoor bieden wij een aantal aantrekkelijke arrangementen. Het hotel beschikt over een gratis shuttle service van en naar Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel (maandag tot en met vrijdag van 05:00 tot 23:00 uur).

Hotelkamers

Het hotel beschikt over comfortabele kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Zo vindt u in de kamer een ruim bureau en comfortabele stoel, gratis draadloos internet, kunt u gebruikmaken van de koffie- en theefaciliteiten en de minibar en is de badkamer luxueus ingericht.

Bar/Brasserie

Uiteraard kunnen gasten van het hotel gebruikmaken van het ontbijt in dit hotel, dat in buffetvorm wordt geserveerd in onze sfeervolle ontbijtzaal ‘. Hier staan de ervaren koks voor u klaar om u te verwennen met een heerlijke lunch of diner als u met een groep wilt samenkomen. Als het weer het toelaat kunt u ook terecht op het schitterende terras aan het water om te eten of te genieten van een drankje of een heerlijke BBQ. Met het nieuwe concept dat sinds november 2012 in werking is getreden kunt u genieten van een gevarieerde en wisselende kaart in onze sfeervolle lobby en bar. Of u nu zakelijk wilt lunchen of dineren, of gezellig informeel wilt genieten van de prachtige wijn en spijs combinaties, het vernieuwde brasserie concept is er de uitstekende ambiance voor. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Alle overige informatie vindt u op de pagina faciliteiten.

Overige informatie

  • Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie.
  • Het hotel beschikt over 200 parkeerplaatsen. Informatie over de tarieven.
  • Op aanvraag kan tegen betaling een extra bed op de kamer worden geplaatst.
  • Het hotel beschikt over één kamer die geschikt voor mindervalide gasten.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan in dit hotel.
  • Onze locatie is niet alleen een officiële trouwlocatie maar ook zeer geschikt voor feesten en vergaderingen.

Omgeving

In de buurt van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel zijn diverse mogelijkheden om te recreëren. Zo ligt Diergaarde Blijdorp op 5 minuten rijden van het hotel, vindt u de Euromast op ongeveer 2 kilometer en het historische centrum van Delft bevindt zich op ongeveer 10 kilometer afstand. Bekijk ook de pagina met evenementen in en rondom Rotterdam.