2-jarig bestaan Business Breakfastclub

Om het 2-jarig bestaan van de Business Breakfastclub Rotterdam te vieren biedt het businessclublid de Spido een geheel verzorgde avond aan op het schip de James Cook.

Op zaterdag 25 april kunt u genieten van een geweldige avond, varend op de Maas en de stad Rotterdam bij avondlicht bewonderen. Daarnaast wordt een fantastisch diner en entertainment verzorgd. Erik van Loo, patron cuisinier van 2 Michelin sterren restaurant Parkheuvel, stelt voor deze avond, geheel belangeloos, een speciaal 3-gangen diner samen en er zal een optreden van Ger Vos plaatsvinden.

Een kaartje voor deze avond kost € 150,00 exclusief 21% btw per persoon. Daarvoor krijg je: Een geheel verzorgde avond met culinaire invulling van Erik van Loo en bijpassende wijnen, een fantastisch optreden van Ger Vos, een afterparty met DJ en een loterij (lot € 10,00) met prijzen van onder andere Oger, Bilderbreg, Van den Assem, Luxor, De Gier Wonen en Kinki Kappers.

Vanaf 18:00 zijn de gasten welkom op de James Cook en 18:30 zal het schip vertrekken. De avond duurt tot 00:00. De totale opbrengst van deze avond gaat voor de volle 100% naar het Ronald McDonald huis Sophia in Rotterdam.

Aanmelden voor de avond kan online of door contact op te nemen met Sandra van den Ent via sandravandentent@linkedperfect.nl, 015-8875888 of 06-12295025.